Klik hier voor onze keukenwebsite >>

BS 2977F AL  

Navragen in winkelpunt

Inductiekookplaat met connectivity,77cm,4 zones (1 Flexi side), 4 boosters, automatische functies, timer,power management, Pulsar sliders, RVS kaderEen elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. Elektrisch. 4 inductiezones. De FlexiCook technologie laat u meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening.Flexibele kookplaat

De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaat herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat met een gelijkmatige temperatuur. U kunt de pot of pan vrij verplaatsen binnen de FlexiCook-zone. Bij het verplaatsen van de pot of pan binnen de FlexiCook-zone worden de instellingen overgedragen; de brug daartussen wordt gedeactiveerd.Dankzij de boosterfunctie bereikt uw kookplaat snel de gewenste temperatuur, zodat gerechten snel op tafel staan.Smelten zonder au bain-marie.

Mogelijk op inductie- en keramische kookplaten die de pan op een constante temperatuur van ca. 35°C houden.Intelligent en efficiënt.

Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct aan de bodem van de pot of pan opgewekt - en pas wanneer deze op de kookplaat staat. De warmte is snel te regelen, net zoals bij gaskookplaten.


Algemeen
Inbouwwijze Inbouw
Type kookplaat Inductie
Bediening
Communicatie tussen dampkap en kookplaat
Type bediening Slider
Fysieke kenmerken
Afwerking rand RVS
Breedte 77,8 cm,mm
Diepte 51,8 cm,mm
Hoogte 5,4 cm,mm
Kleur Zwart
Nisbreedte (minimaal) 75 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 48 - 49,2 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte
Akoestisch signaal
Kookpot/pan detectie
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 4
Met zone koppeling
Variabele kookzones
Veiligheid
Controlelampje Aan

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.150,00
  • Excl. BTW: € 950,41

Uw toestellen zonder zorgen


  • We contacteren u na het plaatsen van de bestelling

  • We spreken samen een tijdstip af voor levering en/of installatie

  • Uw oude toestel nemen wij gratis terug mee

Tags: BS2977FALBauknechtKookplaatkookplaten

Loading...