Klik hier voor onze keukenwebsite >>

BFO 3C33 C  

Navragen in winkelpunt

Kenmerken van deze Bauknecht vaatwasser: vaatwasser van standaard formaat met een capaciteit voor een groot aantal couverts. Kleur wit. Innovatieve technologie die een extra stille werking garandeert. Optie startuitstel zodat u het afwasprogramma dag en nacht op elk gewenst tijdstip kunt laten starten. Multizone optie die u toelaat te selecteren hoeveel rekken er worden gebruikt, voor een schone vaat zonder te hoeven wachten tot uw apparaat helemaal gevuld is. Afwasprogramma voor alleen het bovenste of onderste rek, voor een schone vaat zonder te hoeven wachten tot uw apparaat helemaal gevuld is. Het maakt niet uit hoe vuil uw vaat is, met de sensortechnologie bespaart u bij iedere afwascyclus tot wel 30% aan tijd, water en energie.* Speciale sensoren meten de vervuiling in het water en passen het waterverbruik, de temperatuur en het vermogen automatisch aan. Met overtuigend resultaat; een prachtig schone en droge vaat in combinatie met een extreem laag energieverbruik. (* Vergelijking tussen het laagste en het hoogste verbruik bij het sensorprogramma.) Uitstekende afwasresultaten.ENERGIELABEL A+++Schitterende resultaten, minder verbruik.

Dankzij de energieklasse A+++ bespaart u tot 20% energie in vergelijking met een Bauknecht vaatwasser met energieklasse A+. Een belangrijk pluspunt voor zowel het milieu als uw budget.14 COUVERTSDeze vaatwasser heeft ruimte voor maximaal 14 couverts.GLASPROGRAMMAPerfecte resultaten.

Plaats glazen en kopjes in de bovenkorf en het Glasprogramma zorgt voor een glanzend schoon resultaat.SUPERSILENTSuper stil afwassen.

Dankzij de SuperSilent technologie profiteert u van optimale afwasresultaten met een laag geluidsniveau.STARTUITSTELBepaal zelf wanneer het afwasprogramma van uw vaatwasser start met de praktische Startuitstelfunctie. Zo bespaart u tijd en energie.SENSOR+Altijd grondig en zuinig.

Dankzij de Sensor+ functie bespaart u tot 30% tijd, water en energie. Een sensor ter hoogte van de zelfreinigende filter detecteert de mate van vervuiling in het water en past automatisch het verbruik en de temperatuur aan.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Vrijstaand
Energie
Wasresultaat A
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:10
Energieklasse D
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 85 kWh
Geluidsniveau 43 dB,dB(A),W
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9,5
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm,mm
Diepte 59 cm,mm
Hoogte 85 cm,mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Uitgestelde start
Uitrusting
Bestekschikking Bestekmandje

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

D
  • € 629,00
  • Excl. BTW: € 519,83

Uw toestellen zonder zorgen


  • We contacteren u na het plaatsen van de bestelling

  • We spreken samen een tijdstip af voor levering en/of installatie

  • Uw oude toestel nemen wij gratis terug mee

Tags: BFO3C33CBauknechtVaatwasser vrijstaandVaatwasmachines vrijstaandVrijstaande vaatwassers

Loading...