Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Barcelona Infinity Pro Bakpannenset 24+28cm  

Navragen in winkelpunt

Deze pannenset bevat:

1 braadpan 24cm (inductiezone 19cm)

1 braadpan 28cm (inductiezone 23cm).



De Barcelona-reeks is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De combinatie van extra dik aluminium en de nieuwste Magneto-inductietechnologie garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling.



De grepen van gegoten roestvrij staal liggen goed in de hand en dragen bij tot een elegante look. Barcelona biedt je bovendien de nieuwste en meest geavanceerde versie van onze gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, de Infinity Professional. Dat is de sterkste, meest duurzame versie van Thermolon: verstevigd met diamant, volledig krasbestendig en bestand tegen het gebruik van metalen spatels. Zo wordt gezond en comfortabel koken de komende jaren een koud kunstje!


De Barcelona reeks is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De combinatie van extra dik aluminium en de nieuwste Magneta-inductie-techonogie garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De grepen van gegoten roestvrij staal liggen goed in de hand en dragen bij tot een elegante look. Barcelona biedt je bovendien de nieuwste en meest geavanceerde versie van de gezonde Thermolon TM keramische antikleeflaag, de Infinity Professional. Dat is de sterkste, meest duurzame versie van Thermolon TM: verstevigd met diamant, volledig krasbestendig en bestand tegen het gebruik van metalen spatels. Zo wordt gezond en comfortabel koken de komende jaren een koud kunstje. 

Algemeen
Aantal stuks 2 Stuks
Geschikt voor warmtebronnen Inductie, Gasvuur, Elektrische kookplaat, Oven , Vitrokeramisch
Fysieke kenmerken
Cool Touch handgrepen
Diameter 24 + 28 cm,mm
Kleur Zwart
Materiaal ROESTBAAR STAAL
Materiaal handvat Roestvrij staal (RVS)
Met deksel
Gebruiksgemak
Materiaal antikleeflaag Thermolon Infinity Professional
Met antikleeflaag
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 154,90
  • Excl. BTW: € 128,02

Tags: BarcelonaInfinityProBakpannenset2428cmBarcelona Infinity ProGreenPanKookpottensets

Loading...