Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Barcelona Infinity Pro Braadpan 24cm  

Navragen in winkelpunt

De Barcelona-reeks is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De combinatie van extra dik aluminium en de nieuwste Magneto-inductietechnologie garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling.De grepen van gegoten roestvrij staal liggen goed in de hand en dragen bij tot een elegante look.

Barcelona biedt je bovendien de nieuwste en meest geavanceerde versie van onze gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, de Infinity Professional. Dat is de sterkste, meest duurzame versie van Thermolon: verstevigd met diamant, volledig krasbestendig en bestand tegen het gebruik van metalen spatels. Zo wordt gezond en comfortabel koken de komende jaren een koud kunstje!


De Barcelona reeks is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De combinatie van extra dik aluminium en de nieuwste Magneta-inductie-techonogie garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De grepen van gegoten roestvrij staal liggen goed in de hand en dragen bij tot een elegante look. Barcelona biedt je bovendien de nieuwste en meest geavanceerde versie van de gezonde Thermolon TM keramische antikleeflaag, de Infinity Professional. Dat is de sterkste, meest duurzame versie van Thermolon TM: verstevigd met diamant, volledig krasbestendig en bestand tegen het gebruik van metalen spatels. Zo wordt gezond en comfortabel koken de komende jaren een koud kunstje. 

Algemeen
Geschikt voor warmtebronnen Alle warmtebronnen, Inductie
Fysieke kenmerken
Diameter 24 cm,mm
Materiaal ROESTBAAR STAAL
Materiaal handvat Roestvrij staal (RVS)
Gebruiksgemak
Materiaal antikleeflaag Keramisch, Thermolon Infinity Professional
Met antikleeflaag
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 74,90
  • Excl. BTW: € 61,90

Tags: BarcelonaInfinityProBraadpan24cmBarcelona Infinity ProGreenPanBraadpan

Loading...