Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Bissell

Weergegeven:
Sorteer op:
Crosswave Pet PRO - 3in1 vloerreiniger Op bestelling

Crosswave Pet PRO - 3in1 vloerreiniger

Houdt u van een schoon huis, maar wilt u niet veel tijd besteden aan het schoonmaken ervan? Het reinigen van uw vloeren is eenvoudiger dan u ooit had kunnen denken. De BISSELL® CrossWave® Pet Pro is een revolutionair, alles-in-één reinigingssysteem voor vele oppervlakken dat is ontworpen is voor ho..

€ 349,99 Excl. BTW: € 289,25

Featherweight Pro ECO - steelstofzuiger Op bestelling

Featherweight Pro ECO - steelstofzuiger

De BISSELL Featherweight stofzuiger helpt u om uw huis sneller en met minder moeite schoon te maken. De stofzuiger is ook zeer geschikt voor snelle schoonmaakbeurten en het reinigen van vuil op harde oppervlakken rondom uw huis. De BISSELL is gemakkelijk te veranderen in een multi-purpose handbedie..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Icon 25 V - steelstofzuiger 3 in 1 Op bestelling

Icon 25 V - steelstofzuiger 3 in 1

De BISSELL Icon 25V draadloze steelstofzuiger is ontworpen om dagelijks vuil en stof te lijf te gaan. De superieure reinigingskracht komt van een motor die rond de 675km/uur draait, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met een druk en actief leven. Icon wordt geleverd met een krachtige di..

€ 399,99 Excl. BTW: € 330,57

Icon 25 V Pet Pro - steelstofzuiger 3 in 1 Op bestelling

Icon 25 V Pet Pro - steelstofzuiger 3 in 1

De ICON PET 25V snoerloze steelstofzuiger van Bissell is hun meest geavanceerde toestel voor woningen met huisdieren. Het toestel wordt geleverd met een krachtige, digitale motor en een lithium-ionbatterij die samen meer dan 50 minuten aan sterke en draadloze reiniging bieden bij gebruik in de energ..

€ 439,99 Excl. BTW: € 363,63

MultiClean SpotClean Op bestelling

MultiClean SpotClean

Verwijdert spetters en vlekken in uw auto en huis Met de BISSELL MultiClean Spot & Stain is het een koud kunstje om een onverwachte knoeiboel in uw auto en huis te reinigen. De MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken eenvoudig met behulp van water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL..

€ 179,99 Excl. BTW: € 148,75

MultiClean Wet&Dry Drum 23L Op bestelling

MultiClean Wet&Dry Drum 23L

De MultiClean™™ Nat & Droog Zuiger levert een krachtige 1500W nat en droog reiniging. Met een capaciteit van 23l. wordt groot en klein vuil eenvoudig gereinigd. Met een heel assortiment aan gespecialiseerde hulpstukken is de MultiClean™™ Nat & Droog Zuiger ontworpen om op eenvoudige wijze voertuige..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

MultiReach Essential 14,4 V - steelstofzuiger Op bestelling

MultiReach Essential 14,4 V - steelstofzuiger

2-in-1 lichtgewicht, draadloze stofzuiger De MultiReach Essential draadloze steelstofzuiger reinigt krachtig en heeft een uitneembaar handstofzuiger, zodat u de rommel op harde vloeren, stoffering, vloerbedekking en meer kunt aanpakken. De 14,4 V. lithium-ionbatterij, met zijn krachtige, duurzame z..

€ 139,99 Excl. BTW: € 115,69

MultiReach Essential 18 V - steelstofzuiger Op bestelling

MultiReach Essential 18 V - steelstofzuiger

De draadloze MultiReach Essential steelstofzuiger is een krachtig reinigingsapparaat met een uitneembare, draagbare stofzuiger. U kunt er vuiligheid op harde vloeren, stofferingen, vloerbedekkingen en nog veel meer de baas. Het apparaat is uitgerust met een lithium-ion accu van 18 V. die u tot 30 mi..

€ 159,99 Excl. BTW: € 132,22

MultiReach Ion XL 25,2V steelstofzuiger Op bestelling

MultiReach Ion XL 25,2V steelstofzuiger

De MultiReach is een krachtige draadloze steelstofzuiger met uitneembare kruimelzuiger en naar twee kanten vouwbare steel. Eenvoudige schoonmaak in en rond het huis. Een krachtige reiniging met de lichtgewicht draadloze steelstofzuiger van BISSELL. De MultiReach Ion XL lichtgewicht draadloze stofzui..

€ 229,99 Excl. BTW: € 190,07

Multireach ion XL 36V Op bestelling

Multireach ion XL 36V

Maak uw hele huis binnen anderhalf uur schoon Krachtige duurzame reiniging. Een krachtige reiniging is mogelijk met deze lichtgewicht, draadloze stofzuiger. De MultiReach Ion XL Lightweight Cordless Vacuum is een eenvoudig te hanteren draadloze stofzuiger met een uitneembare handzuiger. Met de krac..

€ 269,99 Excl. BTW: € 223,13

Powerfresh Slim Steam Op bestelling

Powerfresh Slim Steam

MAAK OVERAL SCHOON MET STOOM: 2 MACHINES IN 1! Maak overal schoon met stoom; 2 machines in 1! De BISSELL PowerFresh Slim Steam zorgt voor een superieure reiniging van uw vloeren, en erboven. De PowerFresh Slim Steam is een staande stoomreiniger die snel kan veranderen in een reinigingsmachine met e..

€ 139,99 Excl. BTW: € 115,69

Powerfresh stoomreiniger Op bestelling

Powerfresh stoomreiniger

De BISSELL PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën op harde vloeren. Dankzij de Flash Heater Technology is deze stoommop opgewarmd in slechts 30 seconden. De Bissell PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger heeft een on-board SpotBOOST borstel. Gebruik deze borstel o..

€ 109,99 Excl. BTW: € 90,90

SmartClean Active - sledestofzuiger Op bestelling

SmartClean Active - sledestofzuiger

Introductie van BISSELL® SmartClean™: de krachtige stofzuiger die moeilijk bereikbare plaatsen op alle soorten vloeren reinigt. De BISSELL SmartClean reinigt alle vloeren krachtig met een mondstuk voor meerdere vloersoorten. De borstelharen voor randreiniging verwijderen hardnekkig vuil eenvoudig, e..

€ 329,99 Excl. BTW: € 272,72

SpotClean Professional - vlekkenreiniger Op bestelling

SpotClean Professional - vlekkenreiniger

SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en een reinigingsoplossing om vlekken en vu..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

SpotClean ProHeat Op bestelling

SpotClean ProHeat

Met het gemak van de BISSELL SpotClean bent u altijd goed gewapend tegen onverwacht vuil. Verwijder alle plekken en vlekken voorgoed, met water, BISSELL-reinigingsmiddel en het draagbare reinigingsapparaat met zijn grote zuigkracht. Van drukbezochte ruimtes en trappen tot van allerlei zachte oppervl..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

SteamShot Stoomreiniger Op bestelling

SteamShot Stoomreiniger

De BISSELL Steam Shot is een krachtige hogedruk stoomreiniger hardnekkig vuil te verwijderen in de keuken, badkamer, grill en nog veel meer! BISSELL Steam Shot geeft u een chemicaliën vrije diepe schoonmaak door gebruik te maken van enkel kraanwater en de kracht van stoom in een draagbare eenheid.  ..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Vac & Steam 1977N  Op bestelling

Vac & Steam 1977N

ALLES-IN-EEN STOFZUIGER EN STOOM MOP Desinfecteert vloeren zonder gebruik van heftige schoonmaakmiddelen Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoomzwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het electronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Loading...