Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Bissell

Weergegeven:
Sorteer op:
MultiClean SpotClean Navragen in winkelpunt

MultiClean SpotClean

Verwijdert spetters en vlekken in uw auto en huis Met de BISSELL MultiClean Spot & Stain is het een koud kunstje om een onverwachte knoeiboel in uw auto en huis te reinigen. De MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken eenvoudig met behulp van water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL..

€ 179,99 Excl. BTW: € 148,75

MultiClean Wet&Dry Drum 23L Navragen in winkelpunt

MultiClean Wet&Dry Drum 23L

De MultiClean™™ Nat & Droog Zuiger levert een krachtige 1500W nat en droog reiniging. Met een capaciteit van 23l. wordt groot en klein vuil eenvoudig gereinigd. Met een heel assortiment aan gespecialiseerde hulpstukken is de MultiClean™™ Nat & Droog Zuiger ontworpen om op eenvoudige wijze voertuige..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

Powerfresh Slim Steam Navragen in winkelpunt

Powerfresh Slim Steam

MAAK OVERAL SCHOON MET STOOM: 2 MACHINES IN 1! Maak overal schoon met stoom; 2 machines in 1! De BISSELL PowerFresh Slim Steam zorgt voor een superieure reiniging van uw vloeren, en erboven. De PowerFresh Slim Steam is een staande stoomreiniger die snel kan veranderen in een reinigingsmachine met e..

€ 139,99 Excl. BTW: € 115,69

Powerfresh stoomreiniger Navragen in winkelpunt

Powerfresh stoomreiniger

De BISSELL PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën op harde vloeren. Dankzij de Flash Heater Technology is deze stoommop opgewarmd in slechts 30 seconden. De Bissell PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger heeft een on-board SpotBOOST borstel. Gebruik deze borstel o..

€ 109,99 Excl. BTW: € 90,90

SmartClean Active - sledestofzuiger Navragen in winkelpunt

SmartClean Active - sledestofzuiger

Introductie van BISSELL® SmartClean™: de krachtige stofzuiger die moeilijk bereikbare plaatsen op alle soorten vloeren reinigt. De BISSELL SmartClean reinigt alle vloeren krachtig met een mondstuk voor meerdere vloersoorten. De borstelharen voor randreiniging verwijderen hardnekkig vuil eenvoudig, e..

€ 299,99 Excl. BTW: € 247,93

SmartClean Passive - sledestofzuiger Navragen in winkelpunt

SmartClean Passive - sledestofzuiger

SmartClean Passive - sledestofzuiger De BISSELL® SmartCleanTM-trommelstofzuiger heeft een multifunctioneel mondstuk met borstels aan de randen waarmee specifiek moeilijk bereikbare ruimtes kunnen worden schoongemaakt, ongeacht het type vloer.  De SmartClean is uiterst energiezuinig en biedt het equ..

€ 229,99 Excl. BTW: € 190,07

Spot Clean Pro 1558N Navragen in winkelpunt

Spot Clean Pro 1558N

VERWIJDERT VLEKKEN SNEL EN EENVOUDIG SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en ee..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

SpotClean Professional - vlekkenreiniger Navragen in winkelpunt

SpotClean Professional - vlekkenreiniger

SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en een reinigingsoplossing om vlekken en vu..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

SpotClean ProHeat Navragen in winkelpunt

SpotClean ProHeat

Met het gemak van de BISSELL SpotClean bent u altijd goed gewapend tegen onverwacht vuil. Verwijder alle plekken en vlekken voorgoed, met water, BISSELL-reinigingsmiddel en het draagbare reinigingsapparaat met zijn grote zuigkracht. Van drukbezochte ruimtes en trappen tot van allerlei zachte oppervl..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

SteamShot Stoomreiniger Navragen in winkelpunt

SteamShot Stoomreiniger

De BISSELL Steam Shot is een krachtige hogedruk stoomreiniger hardnekkig vuil te verwijderen in de keuken, badkamer, grill en nog veel meer! BISSELL Steam Shot geeft u een chemicaliën vrije diepe schoonmaak door gebruik te maken van enkel kraanwater en de kracht van stoom in een draagbare eenheid.  ..

€ 49,99 Excl. BTW: € 41,31

Vac & Steam 1977N  Navragen in winkelpunt

Vac & Steam 1977N

ALLES-IN-EEN STOFZUIGER EN STOOM MOP Desinfecteert vloeren zonder gebruik van heftige schoonmaakmiddelen Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoomzwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het electronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Loading...