Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Bissell

Weergegeven:
Sorteer op:
Handstofzuiger MultiClean Li-Ion 14,4 V Navragen in winkelpunt

Handstofzuiger MultiClean Li-Ion 14,4 V

De BISSELL® MultiClean TM-handstofzuiger met Li-Ionbatterij van 14,4 V is ergonomisch ontworpen als handmodel en verlost u gedraaide snoeren en geknoopte kabels tijdens het schoonmaken.  Schuif over alle oppervlaktes en bereik bijna alle hoekjes en gaatjes om vuil en stof te verwijderen.  Een draaie..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

MultiClean SpotClean Navragen in winkelpunt

MultiClean SpotClean

Verwijdert spetters en vlekken in uw auto en huis Met de BISSELL MultiClean Spot & Stain is het een koud kunstje om een onverwachte knoeiboel in uw auto en huis te reinigen. De MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken eenvoudig met behulp van water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL..

€ 189,99 Excl. BTW: € 157,02

Powerfresh Slim Steam Navragen in winkelpunt

Powerfresh Slim Steam

MAAK OVERAL SCHOON MET STOOM: 2 MACHINES IN 1! Maak overal schoon met stoom; 2 machines in 1! De BISSELL PowerFresh Slim Steam zorgt voor een superieure reiniging van uw vloeren, en erboven. De PowerFresh Slim Steam is een staande stoomreiniger die snel kan veranderen in een reinigingsmachine met e..

€ 139,99 Excl. BTW: € 115,69

Powerfresh stoomreiniger Navragen in winkelpunt

Powerfresh stoomreiniger

De BISSELL PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën op harde vloeren. Dankzij de Flash Heater Technology is deze stoommop opgewarmd in slechts 30 seconden. De Bissell PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger heeft een on-board SpotBOOST borstel. Gebruik deze borstel o..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

SmartClean Active - sledestofzuiger Navragen in winkelpunt

SmartClean Active - sledestofzuiger

Introductie van BISSELL® SmartClean™: de krachtige stofzuiger die moeilijk bereikbare plaatsen op alle soorten vloeren reinigt. De BISSELL SmartClean reinigt alle vloeren krachtig met een mondstuk voor meerdere vloersoorten. De borstelharen voor randreiniging verwijderen hardnekkig vuil eenvoudig, e..

€ 299,99 Excl. BTW: € 247,93

SmartClean Passive - sledestofzuiger

SmartClean Passive - sledestofzuiger De BISSELL® SmartCleanTM-trommelstofzuiger heeft een multifunctioneel mondstuk met borstels aan de randen waarmee specifiek moeilijk bereikbare ruimtes kunnen worden schoongemaakt, ongeacht het type vloer.  De SmartClean is uiterst energiezuinig en biedt het equ..

€ 219,99 Excl. BTW: € 181,81

SmartClean Compact Passive Navragen in winkelpunt

SmartClean Compact Passive

De BISSELL® SmartClean Compact heeft een multifunctioneel mondstuk met borstels aan de randen waarmee specifiek moeilijk bereikbare ruimtes kunnen worden schoongemaakt, ongeacht het type vloer.  De SmartClean Compact is uiterst energiezuinig en biedt het equivalent van 2000 W aan zuigkracht voor uit..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Spot Clean Pro B1558N

VERWIJDERT VLEKKEN SNEL EN EENVOUDIG SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en ee..

€ 208,99 Excl. BTW: € 172,72

Stain Eraser Navragen in winkelpunt

Stain Eraser

Vlekken, plekken en gemorste producten komen overal voor. Gelukkig kan de BISSELL® Stain Eraser overal bij.  We hebben onze technologie voor het verwijderen van plekken gecombineerd met snoerloos gemak. Het resultaat: een uiterst licht schoonmaakapparaat dat bijna overal kan komen. Dankzij de gebrui..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

SteamShot Stoomreiniger

De BISSELL Steam Shot is een krachtige hogedruk stoomreiniger hardnekkig vuil te verwijderen in de keuken, badkamer, grill en nog veel meer! BISSELL Steam Shot geeft u een chemicaliën vrije diepe schoonmaak door gebruik te maken van enkel kraanwater en de kracht van stoom in een draagbare eenheid.  ..

€ 56,99 Excl. BTW: € 47,10

Vac & Steam 1977N  Navragen in winkelpunt

Vac & Steam 1977N

ALLES-IN-EEN STOFZUIGER EN STOOM MOP Desinfecteert vloeren zonder gebruik van heftige schoonmaakmiddelen Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoomzwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het electronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om..

€ 219,99 Excl. BTW: € 181,81

Loading...