Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Tiger

Weergegeven:
Sorteer op:
Airpot Isoleerkan met Pomp Satin/Sand 1,9L Op bestelling

Airpot Isoleerkan met Pomp Satin/Sand 1,9L

Airpot Isoleerkan met Pomp Satin/Sand 1,9L Robuuste airpot met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing, comfortabele draaghendel en 360° zwenkende basis. De thermos heeft een dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Bediening met drukknop op het deksel Veiligheidsvergr..

€ 82,99 Excl. BTW: € 68,59

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1,3L Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1,3L

Isoleerkan Flat Top Satin/Black  1,3l Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één dr..

€ 47,99 Excl. BTW: € 39,66

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1,6L Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1,6L

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1,6l Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één dru..

€ 53,99 Excl. BTW: € 44,62

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1L Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1L

Isoleerkan Flat Top Satin/Black 1L Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één druk ..

€ 40,99 Excl. BTW: € 33,88

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1,3L Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1,3L

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand  1,3l Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één dru..

€ 47,99 Excl. BTW: € 39,66

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1,6l Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1,6l

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1,6l Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één druk..

€ 49,99 Excl. BTW: € 41,31

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1L Op bestelling

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1L

Isoleerkan Flat Top Satin/Sand 1L Thermische isoleerkan met mat gepolijste roestvrijstalen behuizing en dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Open/close door aan de afsluitdop te draaien. Comfortabele greep met bovenaan een open/close hendel Afsluitdop met één druk t..

€ 39,99 Excl. BTW: € 33,05

Mirror Isoleerkan met Pomp 1,9l 190306 Op bestelling

Mirror Isoleerkan met Pomp 1,9l 190306

Airpot met een glanzend gepolijste roestvrijstalen behuizing, een comfortabel handvat en een 360° zwenkende basis. De thermos heeft een dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie. Bediening met drukknop op het deksel Het deksel opent door een druk op de knop voor gemakkelij..

€ 49,90 Excl. BTW: € 41,24

Loading...