Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Jura

Weergegeven:
Sorteer op:
 Profi Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Profi Cappuccinatore voor microschuim

72168 Profi Cappuccinatore voor microschuim. Voor alle automaten met Connector System Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk e..

€ 69,99 Excl. BTW: € 57,84

2 in 1 ontkalkingstabletten Navragen in winkelpunt

2 in 1 ontkalkingstabletten

61848 2 in 1 ontkalkingstabletten Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten Om de levensduur van uw koffie-volautomaat te verlengen, heeft JURA een 2 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld dat de kalk zacht verwijdert en tegelijk uw volautomaat ontziet. NIEUW: 2 in 1 o..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

2 in 1 reinigingstablet Navragen in winkelpunt

2 in 1 reinigingstablet

62715 2 in 1 reinigingstablet  Effectieve reiniging, duurzame bescherming Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een ..

€ 9,49 Excl. BTW: € 7,84

2 in 1 reinigingstablet 24 x 6

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Dankz..

€ 210,99 Excl. BTW: € 174,37

Accessoirelade Navragen in winkelpunt

Accessoirelade

Dankzij de nieuwe accessoirelade sluit de kopjeswarmer perfect aan op de hoogte van de volautomaat. Het extra vakje biedt bovendien meer opslagruimte voor koffielepels van verschillende grootte. ..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

Accessoireset voor Melksystemen HP1 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor Melksystemen HP1

24115 Accessoireset voor Melksystemen HP1 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP2 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP2

24116 Accessoireset voor melksystemen Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melk..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP3 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP3

24117 Accessoireset voor melksysteem HP3 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Cacao Strooier  Navragen in winkelpunt

Cacao Strooier

Decoreer uw cappuccino met fijne cacaopoeder en gebruik hiervoor de elegante Jura cacaostrooier van roestvrij staal met zeefdeksel om altijd perfect te kunnen strooien. Met extra kunststofdeksel om vers te houden. ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Care Kit Navragen in winkelpunt

Care Kit

71577 Care Kit Wellness voor uw volautomaat Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet a..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE Navragen in winkelpunt

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE

Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlengstukken voor de filterpatronen ontwikkeld. Het ver..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Plus Filter Wit 3 stuks Navragen in winkelpunt

Claris Plus Filter Wit 3 stuks

Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat. Pakket van 3 stuks. ..

€ 39,99 Excl. BTW: € 33,05

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Navragen in winkelpunt

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon

72231 CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlen..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Wit (1 stuk) Navragen in winkelpunt

Claris Wit (1 stuk)

De nieuwe filterpatroon CLARIS White kan verder voor alle koffiemachines van JURA worden gebruikt, waarvoor tot nu toe de CLARIS plus-filterpatroon Water Care IMPRESSA werd gebruikt. ..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Cool Control 0.6L Wit Navragen in winkelpunt

Cool Control 0.6L Wit

Cool Control 0.6L Wit Optimaal gebruik van de ruimte Dankzij het elegante design van de JURA Cool Control 0,6L wit wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet. Elegan..

€ 169,99 Excl. BTW: € 140,49

Cool Control 0.6L Zwart Navragen in winkelpunt

Cool Control 0.6L Zwart

Cool Control 0.6L Zwart Optimaal gebruik van de ruimte Dankzij het elegante design van de JURA Cool Control 0,6L wit wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet. Eleg..

€ 159,99 Excl. BTW: € 132,22

Cool Control 1L Zwart Navragen in winkelpunt

Cool Control 1L Zwart

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.  Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee. Melk met een id..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

D6 Piano Black Navragen in winkelpunt

D6 Piano Black

Cappuccino met één draai Eenvoudige, heldere vormen en een hoogwaardige verwerking zijn kenmerkend voor het design van de D-serie. De bediening via het tekstdisplay en de ergonomisch geoptimaliseerde draaiknop presenteert zich eenvoudig en intuïtief. Even zelfverklarend zijn programmering en onderh..

€ 799,00 Excl. BTW: € 660,33

D6 Platinum Navragen in winkelpunt

D6 Platinum

15181 D6 Platinum Cappuccino met één draai Eenvoudige, heldere vormen en een hoogwaardige verwerking zijn kenmerkend voor het design van de D-serie. De bediening via het tekstdisplay en de ergonomisch geoptimaliseerde draaiknop presenteert zich eenvoudig en intuïtief. Even zelfverklarend zijn prog..

€ 799,00 Excl. BTW: € 660,33

E6 Dark Inox Navragen in winkelpunt

E6 Dark Inox

De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een itstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. Professional Aroma Grinder voor een ideaal maalresultaat gedurende de g..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

E6 Piano Black 2020 Navragen in winkelpunt

E6 Piano Black 2020

Nog meer specialiteiten voor nog meer genot De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. Professional Aroma Grinde..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

E6 Piano White 2020 Navragen in winkelpunt

E6 Piano White 2020

Nog meer specialiteiten voor nog meer genot De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. Professional Aroma Grinde..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

E6 Platina 2020 Navragen in winkelpunt

E6 Platina 2020

Nog meer specialiteiten voor nog meer genot De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. Professional Aroma Grinde..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

E8 Chrome EB Navragen in winkelpunt

E8 Chrome EB

E8 Chrome EB De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional Aroma ..

€ 1.349,00 Excl. BTW: € 1.114,88

E8 Dark Inox EB Navragen in winkelpunt

E8 Dark Inox EB

E8 Dark inox EB De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional Aro..

€ 1.299,00 Excl. BTW: € 1.073,55

E8 Moonlight Silver EB Navragen in winkelpunt

E8 Moonlight Silver EB

E8 Moonlight Silver EB De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professio..

€ 1.299,00 Excl. BTW: € 1.073,55

E8 Piano Black EB Navragen in winkelpunt

E8 Piano Black EB

E8 Piano Black EB De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional A..

€ 1.299,00 Excl. BTW: € 1.073,55

E8 Piano White EB Navragen in winkelpunt

E8 Piano White EB

E8 Piano White EB De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional A..

€ 1.299,00 Excl. BTW: € 1.073,55

Easy Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Easy Cappuccinatore voor microschuim

72166 Easy Cappuccinatore voor microschuim Liefhebbers van cappuccino opgelet: dankzij de revolutionairetechnologie voor microschuim bereidt het pijpje van JURA melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie. Hiervoor wordt de melk aangezogen, verwarmd en in het meerkamersysteem..

€ 51,99 Excl. BTW: € 42,97

ENA 4 Full Metropolitan Black Navragen in winkelpunt

ENA 4 Full Metropolitan Black

ENA 4 vervangt de A1 als compacte one-touch volautomaat. Vers gemalen, niet uit capsules. Snel: Aroma G3-molen zorgt voor snellere koffie, optimaal gemalen Eenvoudig: One-toch bediening dankzij voorgeprogrammeerde specialiteiten Compact: Modern en compact design in twee attractieve kleuren ..

€ 699,00 Excl. BTW: € 577,69

ENA 4 Full Nordic White Navragen in winkelpunt

ENA 4 Full Nordic White

ENA 4 vervangt de A1 als compacte one-touch volautomaat. Vers gemalen, niet uit capsules. Snel: Aroma G3-molen zorgt voor snellere koffie, optimaal gemalen Eenvoudig: One-toch bediening dankzij voorgeprogrammeerde specialiteiten Compact: Modern en compact design in twee attractieve kleuren ..

€ 699,00 Excl. BTW: € 577,69

ENA 8 (EA) Full Metropolitan Black Navragen in winkelpunt

ENA 8 (EA) Full Metropolitan Black

Allround design met touchbediening De nieuwe, compacte, stijlvolle eenkopsvolautomaat presenteert zich met zeer eenvoudige touchscreen-bediening en kunstmatige intelligentie: de wensen van de koffieliefhebbers worden door het display letterlijk van de vingertoppen afgelezen. Bovendien worden met ee..

€ 1.099,00 Excl. BTW: € 908,26

ENA 8 Full Nordic White Navragen in winkelpunt

ENA 8 Full Nordic White

Compact, stijlvol, intuïtief - vers gemalen, niet uit capsules De nieuwe eenkops volautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gemalen, niet uit capsules. En door..

€ 1.099,00 Excl. BTW: € 908,26

ENA 8 Metropolitan Black Navragen in winkelpunt

ENA 8 Metropolitan Black

15253 ENA 8 Metropolitan Black compact, stijlvol, intuïtief - vers gemalen, niet uit capsules De nieuwe eenkops volautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gem..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

ENA 8 Nordic White Navragen in winkelpunt

ENA 8 Nordic White

Compact, stijlvol, intuïtief - vers gemalen, niet uit capsules De nieuwe eenkops volautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gemalen, niet uit capsules. En door..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

ENA 8 Sunset Red  Navragen in winkelpunt

ENA 8 Sunset Red

Compact, stijlvol, intuïtief - vers gemalen, niet uit capsules De nieuwe eenkops volautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gemalen, niet uit capsules. En door..

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

ENA 8 Touch Massive Aluminium Navragen in winkelpunt

ENA 8 Touch Massive Aluminium

Allround design met touchbediening De nieuwe, compacte, stijlvolle eenkopsvolautomaat presenteert zich met zeer eenvoudige touchscreen-bediening en kunstmatige intelligentie: de wensen van de koffieliefhebbers worden door het display letterlijk van de vingertoppen afgelezen. Bovendien worden met ee..

€ 1.599,00 Excl. BTW: € 1.321,49

Giga 6 Aluminium Navragen in winkelpunt

Giga 6 Aluminium

Perfectie, precisie en professionaliteit in een nieuwe dimensie Met de GIGA 6 geeft JURA een geheel nieuwe invulling aan het begrip "volautomaat voor koffiespecialiteiten". De professionele machine voor thuis onderscheidt zich met de modernste technologie voor ultieme resultaten. De GIGA 6 is van h..

€ 3.489,00 Excl. BTW: € 2.883,47

Glacette Black Navragen in winkelpunt

Glacette Black

Met de Glacette en meegeleverde Cool Pack laat je je melk langer naast je koffieapparaat staan. Ideale koeloplossing zonder netstroom Eenvoudig in gebruik 's Nachts bevrozen, 's morgens in gebruik ..

€ 29,99 Excl. BTW: € 24,79

Glacette White Navragen in winkelpunt

Glacette White

Met de Glacette en meegeleverde Cool Pack laat je je melk langer naast je koffieapparaat staan. Ideale koeloplossing zonder netstroom Eenvoudig in gebruik 's Nachts bevrozen, 's morgens in gebruik ..

€ 29,99 Excl. BTW: € 24,79

Loading...