Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Karcher

Weergegeven:
Sorteer op:
DS 6 Premium Op bestelling

DS 6 Premium

De DS 6.000 is een stofzuiger met waterfilter die niet alleen vloeren grondig schoonmaakt, maar ook zorgt voor schonere uitblaaslucht die 99,95% stofvrij is. Dit maakt de leefomgeving binnenshuis veel aangenamer. De nieuw ontwikkelde stofzuiger DS 6.000 heeft geen filterzak, maar vertrouwt op de nat..

€ 349,99 Excl. BTW: € 289,25

FC5 Premium White

De Floorcleaner FC 5 met microvezel rollen dweilt en zuigt het vuile water op in één enkele stap. De Premium versie bevat ook een extra paar rollers en een detergent sample. Eindelijk kan u moeiteloos dweilen met onze Premium Floor Cleaner FC 5. Danzij de handige twee-in-één functie kan nat en droo..

€ 299,95 Excl. BTW: € 247,89

SC 1 EasyFix Premium Op bestelling

SC 1 EasyFix Premium

De compacte 2-in-1 stoommop SC 1 EasyFix Premium reinigt 100% zonder chemische producten. Harde oppervlakken in huis zoals kranen, tegels, kookplaten en afzuigkappen worden perfect schoongemaakt met deze stoommop. Met de verlengslang, die ingebrepen is in het Premium-pakket, kunnen ook moeilijk bere..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

SC 1 Premium Wit Op bestelling

SC 1 Premium Wit

Kranen, tegels, kookplaten of afzuigkappen: met de compacte SC 1 Premium handstomer reinigt u praktisch alle harde oppervlakken in en rond huis zonder chemicaliën. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium pakket, wordt het nog eenvoudiger om moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en k..

€ 89,99 Excl. BTW: € 74,37

SC 2 EasyFix Premium Op bestelling

SC 2 EasyFix Premium

De perfecte kennismaking met stoomreiniging. De stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium van Kärcher is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier is ontworpen voor een ergonomische bediening en maakt glanzend schoon dankzij de lamellentechnologie. Met het handige..

€ 159,99 Excl. BTW: € 132,22

SC 3 EasyFix Premium Op bestelling

SC 3 EasyFix Premium

Even wachten en aan de slag: de stoomreiniger SC 3 EasyFix Premium is in slechts 30 seconden opgewarmd. Ook de continu bijvulbare watertank en de automatische ontkalking van het water besparen tijd. De SC 3 EasyFix Premium maakt alle harde oppervlakken perfect schoon zonder chemische producten. Tege..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

SC 4 EasyFix Premium Op bestelling

SC 4 EasyFix Premium

De comfortabele stoomreiniger SC 4 EasyFix Premium met uitgebreide set accessoires maakt in het hele huishouden alles hygiënisch schoon. De stoomreiniger maakt schoon zonder chemische producten en kan vrijwel overal worden gebruikt. Ook op tapijten, dankzij de meegeleverde carpet glider. Bij een gro..

€ 269,99 Excl. BTW: € 223,13

SC 4 EasyFix Premium Iron Op bestelling

SC 4 EasyFix Premium Iron

Met de SC 4 EasyFix Premium Iron is schoonmaken een koud kunstje en wordt alles glanzend schoon. De stoomreiniger met stoomstrijkijzer reinigt volledig zonder chemische producten, verwijdert 99,99 procent van alle huishoudelijke bacteriën en kan in de hele huishouding worden ingezet. Tegels, fornuis..

€ 389,99 Excl. BTW: € 322,31

SC 5 EasyFix Premium Op bestelling

SC 5 EasyFix Premium

De SC 5 EasyFix Premium is niet alleen de krachtigste stoomreiniger in zijn klasse (4,2 bar stoomdruk), maar is ook veelzijdig en functioneel uitgerust. De stoomreiniger onderscheidt zich met het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier en effectieve lamellentechnologie, een comfortabel klittenb..

€ 469,99 Excl. BTW: € 388,42

SC 5 EasyFix Premium Iron Op bestelling

SC 5 EasyFix Premium Iron

De SC 5 EasyFix Premium Iron in wit slaat niet alleen optisch een goed figuur, maar maakt ook indruk met de grote reinigingskracht. Met maar liefst 4,2 bar stoomdruk is dit de krachtigste stoomreiniger in zijn klasse. De stoomintensiteit kan in vier stappen worden geregeld. Bij grondige reiniging wo..

€ 529,99 Excl. BTW: € 438,01

SC1 Premium + Floor Kit Op bestelling

SC1 Premium + Floor Kit

De compacte 2-in-1 stoommop SC 1 Premium Floor Kit reinigt 100% zonder reinigingsmiddelen. Deze machine laat alle harde oppervlakken schitterend schoon achter, zoals armaturen, tegels, kookplaten en afzuigkappen. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium-pakket is het nog eenvoudiger om m..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

SV 7 Premium Op bestelling

SV 7 Premium

De Kärcher SV 7 Premium stoomreiniger combineert de voordelen van een gewone stoomreiniger met de kracht van een stofzuiger. De machine raapt bijvoorbeeld kruimels op, dweilt de vloer en droogt hem vervolgens. En dit alles bijzonder comfortabel en in één enkele doorgang. Deze indrukwekkende allround..

€ 729,99 Excl. BTW: € 603,30

VC 5 Cordless Premium Op bestelling

VC 5 Cordless Premium

De witte Premium versie van de VC 5 Cordless geeft u meer bewegingsvrijheid bij het zuigen. Dankzij de 25,2-volt lithium-ionaccu heeft u geen lastige stroomkabel nodig en kunt u tot 60 minuten zuigen. Bovendien hoeft u voor deze snoerloze stofzuiger geen aparte slede mee te slepen, wat veel comforta..

€ 399,99 Excl. BTW: € 330,57

WV2 Premium White Op bestelling

WV2 Premium White

Eenvoudige hantering, druppelvrij dankzij de opzuiging en extreme tijdsbesparing – met de originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher laat u ramen schitterend en streepvrij achter in geen tijd. Met zijn innovatieve Window Vac heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de ramenreining. De ..

€ 69,99 Excl. BTW: € 57,84

WV5 Premium Non stop Wit Op bestelling

WV5 Premium Non stop Wit

Ruitenreiniger WV5 Premium Non stop White voor ramen met latwerk, alle vlakke oppervlakken, spiegels, tegels, glazen tafels en doucheschermen. Ramenreiniging wordt nog handiger. De WV 5 Premium Non-Stop reinigingsset van de uitvinder van de batterij-aangedreven Window Vac zorgt voor een moeiteloze,..

€ 124,99 Excl. BTW: € 103,30

Loading...