Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Strijksystemen

Strijksystemen

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:
Go Op bestelling

Go

Met Laurastar Go biedt Laurastar u de mogelijkheid om uw eerste stappen te zetten als professional in de wereld van het strijken door al haar technologie en vakkennis tot uw beschikking te stellen. Aarzel dus niet en... GO! Met Laurastar Go beschikt u over het belangrijkste van de exclusieve Laurast..

€ 799,05 Excl. BTW: € 660,37

Go+ Op bestelling

Go+

Go+ Strijktafel UW 1E ALLES-IN-ÉÉN-SYSTEEM Met de Laurastar Go + laat Laurastar u de eerste stappen in de wereld van professioneel strijken zetten door middel van een compacte versie van haar complete technologie en knowhow. Twijfel dus niet, GO! ..

€ 899,05 Excl. BTW: € 743,02

S Extra Op bestelling

S Extra

De eerste 3D actieve strijkzool voor een ongeëvenaarde strijkkwaliteit   Driedimensionele actieve zool  Het toestel schakelt automatisch uit als het 15 min niet wordt gebruikt  Licht professioneel strijkijzer  Actieve tafel voor een strijk zonder valse plooien  Dubbel volume van ultrafijne st..

€ 1.099,99 Excl. BTW: € 909,08

S4a Op bestelling

S4a

Strijktafel S4a Actieve tafel voor een strijk zonder valse plooien. Het toestel schakelt automatisch uit als het 15 min niet wordt gebruikt. Dubbel volume van ultrafijne stoom met constante druk. Afneembaar water reservoir (1,2 L) met geïntegreerde aqua-filter. Zeer snelle opwarmingstijd. STRIJKEN..

€ 1.099,05 Excl. BTW: € 908,31

Smart I Op bestelling

Smart I

Slimmer strijken met een geconnecteerd strijksysteem. Dankzij de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in strijkcoach om uw kleding te verfraaien. U kunt dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die u begeleiden bij het installeren van ..

€ 1.499,95 € 1.499,05 Excl. BTW: € 1.238,88

Smart M

SLIMMER STRIJKEN MET EEN GECONNECTEERD STRIJKSYSTEEM Dankzij de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in strijkcoach om uw kleding te verfraaien. U kunt dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die u begeleiden bij het installeren van h..

€ 1.799,99 € 1.799,05 Excl. BTW: € 1.486,82

Smart M Limited Edition Op bestelling

Smart M Limited Edition

Het strijksysteem Laurastar Smart M Limited Edition. Slimmer strijken met een geconnecteerd strijksysteem. Dankzij de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in strijkcoach om uw kleding te verfraaien. U kunt dagelijks gebruikmaken van drie vide..

€ 1.799,05 Excl. BTW: € 1.486,82

Smart U Op bestelling

Smart U

Smart U STRIJKSYSTEEM SLIMMER STRIJKEN MET EEN GECONNECTEERD STRIJKSYSTEEM Dankzij de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in strijkcoach om uw kleding te verfraaien. U kunt dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die u begeleiden bi..

€ 1.999,05 € 1.999,05 Excl. BTW: € 1.652,11

Loading...