Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Vloerreinigers

Vloerreinigers

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:

1600W steam-mop met deltavoet

Doodt 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten - zonder chemische reinigingsmiddelen Te gebruiken op alle gesloten vloertypes dankzij AutoSelect™ Technology. Kies het vloertype en automatisch komt de juiste hoeveelheid stoom vrij. De vloer droogt in enkele seconden Klaar voor gebruik i..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

Braava Jet m6

De Braava jet® m6-dweilrobot verandert de manier waarop u denkt over dweilen. Nu worden meerdere kamers en grote ruimtes elke dag schoon en fris, zonder dat het u moeite kost. Maak schoon op volle kracht. Precisiespray weekt vuil en kleverige substanties los zonder dat er vloeistof op uw meubels, ..

€ 664,00 Excl. BTW: € 548,76

FP 303 Navragen in winkelpunt

FP 303

De FP 303 boenmachine is gebruiksvriendelijk en kan elk type harde vloer schoonmaken: laminaat, parket, PVC en linoleum. Het complete Kärcher-systeem: boenmachines, verzorgingsproducten en pads De Kärcher FP 303 is een totaaloplossing voor de professionele reiniging en verzorging van harde vloeren:..

€ 205,99 Excl. BTW: € 170,24

Powerfresh Slim Steam Navragen in winkelpunt

Powerfresh Slim Steam

MAAK OVERAL SCHOON MET STOOM: 2 MACHINES IN 1! Maak overal schoon met stoom; 2 machines in 1! De BISSELL PowerFresh Slim Steam zorgt voor een superieure reiniging van uw vloeren, en erboven. De PowerFresh Slim Steam is een staande stoomreiniger die snel kan veranderen in een reinigingsmachine met e..

€ 139,99 Excl. BTW: € 115,69

Powerfresh stoomreiniger Navragen in winkelpunt

Powerfresh stoomreiniger

De BISSELL PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën op harde vloeren. Dankzij de Flash Heater Technology is deze stoommop opgewarmd in slechts 30 seconden. De Bissell PowerFresh Deluxe Steam Mop stoomreiniger heeft een on-board SpotBOOST borstel. Gebruik deze borstel o..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

SC 1 EasyFix Premium

De compacte 2-in-1 stoommop SC 1 EasyFix Premium reinigt 100% zonder chemische producten. Harde oppervlakken in huis zoals kranen, tegels, kookplaten en afzuigkappen worden perfect schoongemaakt met deze stoommop. Met de verlengslang, die ingebrepen is in het Premium-pakket, kunnen ook moeilijk bere..

€ 105,99 Excl. BTW: € 87,60

SC 1 Premium Wit Navragen in winkelpunt

SC 1 Premium Wit

Kranen, tegels, kookplaten of afzuigkappen: met de compacte SC 1 Premium handstomer reinigt u praktisch alle harde oppervlakken in en rond huis zonder chemicaliën. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium pakket, wordt het nog eenvoudiger om moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en k..

€ 89,99 Excl. BTW: € 74,37

SC 2 EasyFix Premium

De perfecte kennismaking met stoomreiniging. De stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium van Kärcher is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier is ontworpen voor een ergonomische bediening en maakt glanzend schoon dankzij de lamellentechnologie. Met het handige..

€ 150,99 Excl. BTW: € 124,79

SC 3 EasyFix Premium

Even wachten en aan de slag: de stoomreiniger SC 3 EasyFix Premium is in slechts 30 seconden opgewarmd. Ook de continu bijvulbare watertank en de automatische ontkalking van het water besparen tijd. De SC 3 EasyFix Premium maakt alle harde oppervlakken perfect schoon zonder chemische producten. Tege..

€ 184,99 Excl. BTW: € 152,88

SC 5 EasyFix Premium

De SC 5 EasyFix Premium is niet alleen de krachtigste stoomreiniger in zijn klasse (4,2 bar stoomdruk), maar is ook veelzijdig en functioneel uitgerust. De stoomreiniger onderscheidt zich met het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier en effectieve lamellentechnologie, een comfortabel klittenb..

€ 469,99 Excl. BTW: € 388,42

Spot Clean Pro B1558N Navragen in winkelpunt

Spot Clean Pro B1558N

VERWIJDERT VLEKKEN SNEL EN EENVOUDIG SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en ee..

€ 215,99 Excl. BTW: € 178,50

SteamShot Stoomreiniger

De BISSELL Steam Shot is een krachtige hogedruk stoomreiniger hardnekkig vuil te verwijderen in de keuken, badkamer, grill en nog veel meer! BISSELL Steam Shot geeft u een chemicaliën vrije diepe schoonmaak door gebruik te maken van enkel kraanwater en de kracht van stoom in een draagbare eenheid.  ..

€ 57,99 Excl. BTW: € 47,93

SV 7 Premium Navragen in winkelpunt

SV 7 Premium

De Kärcher SV 7 Premium stoomreiniger combineert de voordelen van een gewone stoomreiniger met de kracht van een stofzuiger. De machine raapt bijvoorbeeld kruimels op, dweilt de vloer en droogt hem vervolgens. En dit alles bijzonder comfortabel en in één enkele doorgang. Deze indrukwekkende allround..

€ 679,00 Excl. BTW: € 561,16

Vac & Steam 1977N  Navragen in winkelpunt

Vac & Steam 1977N

ALLES-IN-EEN STOFZUIGER EN STOOM MOP Desinfecteert vloeren zonder gebruik van heftige schoonmaakmiddelen Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoomzwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het electronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om..

€ 219,99 Excl. BTW: € 181,81

Loading...