Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Andere & accessoires

Andere & accessoires

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:
 Profi Cappuccinatore voor microschuim Op bestelling

Profi Cappuccinatore voor microschuim

72168 Profi Cappuccinatore voor microschuim. Voor alle automaten met Connector System Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk e..

€ 54,99 Excl. BTW: € 45,45

 Reinigingstabletten TZ80001N   Op bestelling

Reinigingstabletten TZ80001N

Reinigingstabletten: krachtige en betrouwbare reiniging voor een puur aroma. ..

€ 8,99 Excl. BTW: € 7,43

2 in 1 ontkalkingstabletten Op bestelling

2 in 1 ontkalkingstabletten

61848 2 in 1 ontkalkingstabletten Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten Om de levensduur van uw koffie-volautomaat te verlengen, heeft JURA een 2 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld dat de kalk zacht verwijdert en tegelijk uw volautomaat ontziet. NIEUW: 2 in 1 o..

€ 12,00 Excl. BTW: € 9,92

op = op
2 in 1 reinigingstablet Op bestelling

2 in 1 reinigingstablet

62715 2 in 1 reinigingstablet  Effectieve reiniging, duurzame bescherming Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een ..

€ 8,50 Excl. BTW: € 7,02

Accessoirelade Op bestelling

Accessoirelade

69867 - Accessoirelade Dankzij de nieuwe accessoirelade sluit de kopjeswarmer perfect aan op de hoogte van de volautomaat. Het extra vakje biedt bovendien meer opslagruimte voor koffielepels van verschillende grootte. ..

€ 149,00 Excl. BTW: € 123,14

Accessoireset voor Melksystemen HP1 Op bestelling

Accessoireset voor Melksystemen HP1

24115 Accessoireset voor Melksystemen HP1 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP2 Op bestelling

Accessoireset voor melksystemen HP2

24116 Accessoireset voor melksystemen Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melk..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP3 Op bestelling

Accessoireset voor melksystemen HP3

24117 Accessoireset voor melksysteem HP3 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Care Kit Op bestelling

Care Kit

71577 Care Kit Wellness voor uw volautomaat Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet a..

€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

CEC10E

Eierkoker voor maximaal 10 eieren. Ook geschikt voor 4 gepocheerde eieren en 1 omelet dankzij de meegeleverde accessoires. Ook een maatbeker en 2 eierdopjes zijn van de partij. ..

€ 49,90 Excl. BTW: € 41,24

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Op bestelling

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon

72231 CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlen..

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Coffee Knock-Box Black Op bestelling

Coffee Knock-Box Black

SOLIS Coffee Knock-Box Black (uitklopbak) In deze uitklopbak klopt u eenvoudig gebruikte koffie af. Met de SOLIS Uitklopbak klopt u gemakkelijk de gebruikte koffie uit de filterhouder af. Zet de SOLIS Uitklopbak naast uw espressomachine en klop de gebruikte koffie met een enkele tik op de dwarsligg..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Coffee Podium Black Op bestelling

Coffee Podium Black

Coffee Podium Black Accessoire voor het bereiden van een espresso. Via het koffie Podium Black staan de kopjes hoger zodat de ruimte tussen de uitloop en de kopjes verkleind wordt. Zo loopt de koffie mooi in de kopjes, blijft de koffie beter op temperatuur en heb je minder last van spetters.  Het..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Cool Control 1L Wit Op bestelling

Cool Control 1L Wit

24071 Cool Control 1L Wit Cool Control – Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve mel..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93

Cool Control 1L Zwart Op bestelling

Cool Control 1L Zwart

24055 Cool Control 1L Zwart Cool Control – Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve m..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93

Cool Control Basis 0.6L Op bestelling

Cool Control Basis 0.6L

69294 Cool Control Basis 0.6L  Goed gekoeld, perfect geserveerd Luchtige en fijne melkschuim of warme melk voor trendy koffiespecialiteiten lukken perfect als de melk vóór het verwarmen en opschuimen bij een temperatuur van 4 °C vers gehouden wordt. De elegante Cool Control Basis koelt de melk to..

€ 110,00 Excl. BTW: € 90,91

Cool Control Wireless 0,6L Op bestelling

Cool Control Wireless 0,6L

69404 Cool Control Black 0,6l Wireless Wireless communicatie gegarandeerd Draadloze communicatie maakt in een groot aantal bereiken deel uit van ons dagelijkse leven. Nu doet de draadloze communicatie haar intrede bij volautomaten. De JURA Wireless Cool Control communiceert continu met de volauto..

€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

Cup Warmer-Z Op bestelling

Cup Warmer-Z

13245 Cup Warmer-Z De stijlvolle, elegante kopjeswarmer Z, geheel in het design van de Z-serie, brengt uw porselein op de juiste tem-peratuur met luchtcirculatie en vormt voor elke koffieliefhebber de ideale aanvulling op de premium-volautomaat. Tien millimeter dik, hoogwaardig gesatineerd glas is..

€ 759,00 Excl. BTW: € 627,27

Easy Cappuccinatore voor microschuim Op bestelling

Easy Cappuccinatore voor microschuim

72166 Easy Cappuccinatore voor microschuim Liefhebbers van cappuccino opgelet: dankzij de revolutionairetechnologie voor microschuim bereidt het pijpje van JURA melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie. Hiervoor wordt de melk aangezogen, verwarmd en in het meerkamersysteem..

€ 47,00 Excl. BTW: € 38,84

Egg Boiler & More

SOLIS Egg Boiler & More (Type 827)  Dit is niet alleen een eierkoker, maar bereidt ook gepocheerde of geklutste eieren en stoomt zelfs groenten.. De SOLIS Egg Boiler & More uit de premium class is een hoogwaardige en multifunctionele RVS eierkoker. De SOLIS Egg Boiler & More beschikt over verschi..

€ 58,99 Excl. BTW: € 48,75

Glazen melkhouder Op bestelling

Glazen melkhouder

72570 Glazen melkhouder 0,5l  Mooi en praktisch De glazen melkhouder is onmisbaar als ideale aanvulling voor alle koffieliefhebbers die zichzelf, hun familie en hun gasten af en toe willen verwennen met een populaire flat white, latte macchiato of cappuccino. Perfect afgestemd op het design van JU..

€ 21,50 Excl. BTW: € 17,77

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler Op bestelling

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler

SOLIS Grindz Reiniger voor koffiebonenmaler (3x 35g) Deze speciale reiniger is een volledig natuurlijk, veilig en eenvoudige manier om de koffiebonenmaler te reinigen. De tabletten verwijderen koffieresten en oliën. Zo smaakt de koffie weer heerlijk vers! ..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Heetwaterpijpje Op bestelling

Heetwaterpijpje

Het heetwaterpijpje garandeert een gelijkmatige waterstraal. Qua uiterlijk bekoort het heetwaterpijpje met het elegante en heldere design van JURA, en is geschikt voor alle volautomaten met het Connector System. ..

€ 15,13 Excl. BTW: € 12,50

Kopjeswarmer Op bestelling

Kopjeswarmer

72229 Kopjeswarmer Allesbehalve koude koffie ... Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te ve..

€ 215,00 Excl. BTW: € 177,69

Melkopschuimer Hot & Cold Op bestelling

Melkopschuimer Hot & Cold

24019 Melkopschuimer Hot & Cold  Verfrissende melkschuim-magie Luchtig licht en veelzijdig. Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid.  De heldere, strakke vorm, de do..

€ 85,00 Excl. BTW: € 70,25

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga Op bestelling

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling voor Giga Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1 Op bestelling

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1

24112 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kij..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Op bestelling

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2

24113 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melksysteemreiniger Op bestelling

Melksysteemreiniger

63801 Melksysteemreiniger 250ml. JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo k..

€ 5,30 Excl. BTW: € 4,38

Melksysteemreiniger Op bestelling

Melksysteemreiniger

62536 Melksysteemreiniger 1L JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo kunt ..

€ 14,00 Excl. BTW: € 11,57

Microvezeldoek Op bestelling

Microvezeldoek

69457 Microvezeldoek De kleine helper die uw JURA laat stralen... Onooglijke vingerafdrukken en opgedroogde watervlekken kunnen met een normale zakdoek slechts met veel moeite van uw volautomaat van JURA worden verwijderd.  Met de speciaal voor JURA ontwikkelde microvezeldoek kunt u het front van ..

€ 6,36 Excl. BTW: € 5,26

Montage set Claris waterfilters (voor modellen zonder voormontage) Op bestelling

Montage set Claris waterfilters (voor modellen zonder voormontage)

Montage set Claris waterfilters (voor modellen zonder voormontage)..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Ontkalkingstabletten TZ80002N Op bestelling

Ontkalkingstabletten TZ80002N

Ontkalkingstabletten..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Profi-uitloop voor microschuim G2 Op bestelling

Profi-uitloop voor microschuim G2

24120 Profi-uitloop voor microschuim G2 De nieuwe Profi-uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & co..

€ 89,00 Excl. BTW: € 73,55

Reinigingsdoeken Op bestelling

Reinigingsdoeken

62826 Reinigingsdoeken Met name de veredelde fronten van volautomaten van JURA vragen om zorgvuldig en behoedzaam onderhoud, om de kleur én het design van uw volautomaat zo optimaal tot zijn recht te laten komen. Maak daarom voor een zachte en grondige reiniging gebruik van de reinigingsdoeken van..

€ 5,99 Excl. BTW: € 4,95

Reinigingstabletten XS300010

Reinigingstabletten voor alle automatische espresso-apparaten. ..

€ 11,20 Excl. BTW: € 9,26

Reservoir voor melksysteemreiniging Op bestelling

Reservoir voor melksysteemreiniging

Reservoir voor Melksysteemreiniging Het speciale reservoir met 2 kamers van vaatwasserbestendige kunststof vereenvoudigt de melksysteemreiniging, aangezien niet meer naar passende bakjes gezocht hoeft te worden. Het reservoir is geschikt voor alle volautomaten van JURA en beschikt over goed zichtba..

€ 15,50 Excl. BTW: € 12,81

Roestvrijstalen isoleer-melkhouder 0,6L Op bestelling

Roestvrijstalen isoleer-melkhouder 0,6L

65381 Roestvrijstalen isoleer-melkhouder 0,6L De elegant gevormde, roestvrijstalen vacuüm isoleer-melkhouder is een praktisch accessoire voor alle liefhebbers van melkspecialiteiten. Deze heeft een inhoud van 0,6 liter en houdt de melk langdurig koel dankzij een bekend en beproefd principe. Optima..

€ 73,00 Excl. BTW: € 60,33

op = op
Roestvrijstalen isoleer-melkhouder 0.4 l Op bestelling

Roestvrijstalen isoleer-melkhouder 0.4 l

68166 Melkkan isotherm inox 0,4l De mooie en praktische aanvulling voor alle liefhebbers van melkspecialiteiten. Deze heeft een inhoud van 0,4 liter en houdt de melk de hele dag koel. De vormgeving is helemaal afgestemd op het design van JURA. ..

€ 60,50 Excl. BTW: € 50,00

Smart Connect Op bestelling

Smart Connect

72167 Interface Smart Connect. Individueel koffiegenot via Bluetooth® JURA Smart Connect vereenvoudigt de bediening van uw volautomaat via smartphone of tablet PC op ongekende wijze, maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk en biedt bovendien geheel nieuwe programmeermo..

€ 49,00 Excl. BTW: € 40,50

Loading...