Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Andere & accessoires

Andere & accessoires

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:
 Profi Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Profi Cappuccinatore voor microschuim

72168 Profi Cappuccinatore voor microschuim. Voor alle automaten met Connector System Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk e..

€ 69,00 Excl. BTW: € 57,02

 Reinigingstabletten TZ80001N   Navragen in winkelpunt

Reinigingstabletten TZ80001N

Reinigingstabletten: krachtige en betrouwbare reiniging voor een puur aroma. ..

€ 8,99 Excl. BTW: € 7,43

2 in 1 ontkalkingstabletten Navragen in winkelpunt

2 in 1 ontkalkingstabletten

61848 2 in 1 ontkalkingstabletten Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten Om de levensduur van uw koffie-volautomaat te verlengen, heeft JURA een 2 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld dat de kalk zacht verwijdert en tegelijk uw volautomaat ontziet. NIEUW: 2 in 1 o..

€ 14,49 Excl. BTW: € 11,98

2 in 1 reinigingstablet 24 x 6 Navragen in winkelpunt

2 in 1 reinigingstablet 24 x 6

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Dankz..

€ 210,54 Excl. BTW: € 174,00

Accessoirelade Navragen in winkelpunt

Accessoirelade

Dankzij de nieuwe accessoirelade sluit de kopjeswarmer perfect aan op de hoogte van de volautomaat. Het extra vakje biedt bovendien meer opslagruimte voor koffielepels van verschillende grootte. ..

€ 149,00 Excl. BTW: € 123,14

Accessoireset voor Melksystemen HP1 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor Melksystemen HP1

24115 Accessoireset voor Melksystemen HP1 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP2 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP2

24116 Accessoireset voor melksystemen Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melk..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP3 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP3

24117 Accessoireset voor melksysteem HP3 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Cacao Strooier  Navragen in winkelpunt

Cacao Strooier

Decoreer uw cappuccino met fijne cacaopoeder en gebruik hiervoor de elegante Jura cacaostrooier van roestvrij staal met zeefdeksel om altijd perfect te kunnen strooien. Met extra kunststofdeksel om vers te houden. ..

€ 20,00 Excl. BTW: € 16,53

Care Kit Navragen in winkelpunt

Care Kit

71577 Care Kit Wellness voor uw volautomaat Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet a..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

CEC10E Navragen in winkelpunt

CEC10E

Eierkoker voor maximaal 10 eieren. Ook geschikt voor 4 gepocheerde eieren en 1 omelet dankzij de meegeleverde accessoires. Ook een maatbeker en 2 eierdopjes zijn van de partij. ..

€ 49,90 Excl. BTW: € 41,24

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE Navragen in winkelpunt

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE

Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlengstukken voor de filterpatronen ontwikkeld. Het ver..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Plus Filter Wit 3 stuks Navragen in winkelpunt

Claris Plus Filter Wit 3 stuks

Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat. Pakket van 3 stuks. ..

€ 39,99 Excl. BTW: € 33,05

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Navragen in winkelpunt

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon

72231 CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlen..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Wit (1 stuk) Navragen in winkelpunt

Claris Wit (1 stuk)

De nieuwe filterpatroon CLARIS White kan verder voor alle koffiemachines van JURA worden gebruikt, waarvoor tot nu toe de CLARIS plus-filterpatroon Water Care IMPRESSA werd gebruikt. ..

€ 13,99 Excl. BTW: € 11,56

Coffee Knock-Box Black Navragen in winkelpunt

Coffee Knock-Box Black

SOLIS Coffee Knock-Box Black (uitklopbak) In deze uitklopbak klopt u eenvoudig gebruikte koffie af. Met de SOLIS Uitklopbak klopt u gemakkelijk de gebruikte koffie uit de filterhouder af. Zet de SOLIS Uitklopbak naast uw espressomachine en klop de gebruikte koffie met een enkele tik op de dwarsligg..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Coffee Podium Black Navragen in winkelpunt

Coffee Podium Black

Coffee Podium Black Accessoire voor het bereiden van een espresso. Via het koffie Podium Black staan de kopjes hoger zodat de ruimte tussen de uitloop en de kopjes verkleind wordt. Zo loopt de koffie mooi in de kopjes, blijft de koffie beter op temperatuur en heb je minder last van spetters.  Het..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Cool Control 1L Wit Navragen in winkelpunt

Cool Control 1L Wit

24071 Cool Control 1L Wit Cool Control – Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve mel..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93

Cool Control 1L Zwart Navragen in winkelpunt

Cool Control 1L Zwart

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.  Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee. Melk met een id..

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

op = op
Cool Control Zwart 0.6L Navragen in winkelpunt
Easy Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Easy Cappuccinatore voor microschuim

72166 Easy Cappuccinatore voor microschuim Liefhebbers van cappuccino opgelet: dankzij de revolutionairetechnologie voor microschuim bereidt het pijpje van JURA melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie. Hiervoor wordt de melk aangezogen, verwarmd en in het meerkamersysteem..

€ 51,00 Excl. BTW: € 42,15

Egg Boiler & More Navragen in winkelpunt

Egg Boiler & More

SOLIS Egg Boiler & More (Type 827)  Dit is niet alleen een eierkoker, maar bereidt ook gepocheerde of geklutste eieren en stoomt zelfs groenten.. De SOLIS Egg Boiler & More uit de premium class is een hoogwaardige en multifunctionele RVS eierkoker. De SOLIS Egg Boiler & More beschikt over verschi..

€ 59,90 Excl. BTW: € 49,50

Glazen melkhouder Navragen in winkelpunt

Glazen melkhouder

72570 Glazen melkhouder 0,5l  Mooi en praktisch De glazen melkhouder is onmisbaar als ideale aanvulling voor alle koffieliefhebbers die zichzelf, hun familie en hun gasten af en toe willen verwennen met een populaire flat white, latte macchiato of cappuccino. Perfect afgestemd op het design van JU..

€ 24,90 Excl. BTW: € 20,58

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler Navragen in winkelpunt

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler

SOLIS Grindz Reiniger voor koffiebonenmaler (3x 35g) Deze speciale reiniger is een volledig natuurlijk, veilig en eenvoudige manier om de koffiebonenmaler te reinigen. De tabletten verwijderen koffieresten en oliën. Zo smaakt de koffie weer heerlijk vers! ..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Heetwater uitloop (2018) & S8 (2018) Navragen in winkelpunt

Heetwater uitloop (2018) & S8 (2018)

E/S-serie heet water uitloop ..

€ 24,94 Excl. BTW: € 20,61

Heetwaterpijpje D6 Navragen in winkelpunt

Heetwaterpijpje D6

Het heetwaterpijpje garandeert een gelijkmatige waterstraal. Qua uiterlijk bekoort het heetwaterpijpje met het elegante en heldere design van JURA, en is geschikt voor alle volautomaten met het Connector System. ..

€ 15,13 Excl. BTW: € 12,50

Kopjeswarmer Navragen in winkelpunt

Kopjeswarmer

72229 Kopjeswarmer Allesbehalve koude koffie ... Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te ve..

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Melkopschuimer Hot & Cold Navragen in winkelpunt

Melkopschuimer Hot & Cold

Luchtig licht en veelzijdig. Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid.  De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de ..

€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling voor Giga Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1

24112 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kij..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2

24113 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3

Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melksysteemreiniger Navragen in winkelpunt

Melksysteemreiniger

63801 Melksysteemreiniger 250ml. JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo k..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Melksysteemreiniger Navragen in winkelpunt

Melksysteemreiniger

62536 Melksysteemreiniger 1L JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo kunt ..

€ 17,55 Excl. BTW: € 14,50

Microvezeldoek Navragen in winkelpunt

Microvezeldoek

69457 Microvezeldoek De kleine helper die uw JURA laat stralen... Onooglijke vingerafdrukken en opgedroogde watervlekken kunnen met een normale zakdoek slechts met veel moeite van uw volautomaat van JURA worden verwijderd.  Met de speciaal voor JURA ontwikkelde microvezeldoek kunt u het front van ..

€ 10,99 Excl. BTW: € 9,08

Ontkalkingstabletten TZ80002N Navragen in winkelpunt

Ontkalkingstabletten TZ80002N

Ontkalkingstabletten..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Profi-uitloop voor microschuim G2 Navragen in winkelpunt

Profi-uitloop voor microschuim G2

24120 Profi-uitloop voor microschuim G2 De nieuwe Profi-uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & co..

€ 89,00 Excl. BTW: € 73,55

Reinigingsdoeken Navragen in winkelpunt

Reinigingsdoeken

62826 Reinigingsdoeken Met name de veredelde fronten van volautomaten van JURA vragen om zorgvuldig en behoedzaam onderhoud, om de kleur én het design van uw volautomaat zo optimaal tot zijn recht te laten komen. Maak daarom voor een zachte en grondige reiniging gebruik van de reinigingsdoeken van..

€ 6,49 Excl. BTW: € 5,36

Reinigingstabletten XS300010 Navragen in winkelpunt

Reinigingstabletten XS300010

Reinigingstabletten voor alle automatische espresso-apparaten. ..

€ 11,59 Excl. BTW: € 9,58

Reservoir voor melksysteemreiniging Navragen in winkelpunt

Reservoir voor melksysteemreiniging

Reservoir voor Melksysteemreiniging Het speciale reservoir met 2 kamers van vaatwasserbestendige kunststof vereenvoudigt de melksysteemreiniging, aangezien niet meer naar passende bakjes gezocht hoeft te worden. Het reservoir is geschikt voor alle volautomaten van JURA en beschikt over goed zichtba..

€ 15,99 Excl. BTW: € 13,21

Loading...