Klik hier voor onze keukenwebsite >>

Andere & accessoires

Andere & accessoires

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:
 Profi Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Profi Cappuccinatore voor microschuim

72168 Profi Cappuccinatore voor microschuim. Voor alle automaten met Connector System Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk e..

€ 69,99 Excl. BTW: € 57,84

2 in 1 ontkalkingstabletten Navragen in winkelpunt

2 in 1 ontkalkingstabletten

61848 2 in 1 ontkalkingstabletten Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten Om de levensduur van uw koffie-volautomaat te verlengen, heeft JURA een 2 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld dat de kalk zacht verwijdert en tegelijk uw volautomaat ontziet. NIEUW: 2 in 1 o..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

2 in 1 reinigingstablet Navragen in winkelpunt

2 in 1 reinigingstablet

62715 2 in 1 reinigingstablet  Effectieve reiniging, duurzame bescherming Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een ..

€ 9,49 Excl. BTW: € 7,84

3 in 1 reinigingstabletten Navragen in winkelpunt

3 in 1 reinigingstabletten

Voor gelijkblijvend perfecte koffiekwaliteit zijn een optimaal onderhoud van uw volautomaat en hygiënische omgang met melk, koffie en water beslissend. Voor een ongecompliceerd onderhoud beschikt elke volautomaat van JURA over een onderhoudsvrije zetgroep, die zichzelf met één druk op de knop reinig..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Accessoirelade Navragen in winkelpunt

Accessoirelade

Dankzij de nieuwe accessoirelade sluit de kopjeswarmer perfect aan op de hoogte van de volautomaat. Het extra vakje biedt bovendien meer opslagruimte voor koffielepels van verschillende grootte. ..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

Accessoireset voor Melksystemen HP1 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor Melksystemen HP1

24115 Accessoireset voor Melksystemen HP1 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP2 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP2

24116 Accessoireset voor melksystemen Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melk..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Accessoireset voor melksystemen HP3 Navragen in winkelpunt

Accessoireset voor melksystemen HP3

24117 Accessoireset voor melksysteem HP3 Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Cacao Strooier  Navragen in winkelpunt

Cacao Strooier

Decoreer uw cappuccino met fijne cacaopoeder en gebruik hiervoor de elegante Jura cacaostrooier van roestvrij staal met zeefdeksel om altijd perfect te kunnen strooien. Met extra kunststofdeksel om vers te houden. ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Care Kit Navragen in winkelpunt

Care Kit

71577 Care Kit Wellness voor uw volautomaat Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet a..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

CEC10E

Eierkoker voor maximaal 10 eieren. Ook geschikt voor 4 gepocheerde eieren en 1 omelet dankzij de meegeleverde accessoires. Ook een maatbeker en 2 eierdopjes zijn van de partij. ..

€ 45,99 Excl. BTW: € 38,01

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE Navragen in winkelpunt

CLARIS extension SMART J-/WE-LINE

Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlengstukken voor de filterpatronen ontwikkeld. Het ver..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Plus Filter Wit 3 stuks Navragen in winkelpunt

Claris Plus Filter Wit 3 stuks

Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat. Pakket van 3 stuks. ..

€ 39,99 Excl. BTW: € 33,05

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Navragen in winkelpunt

CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon

72231 CLARIS Smart Verlengstuk voor filterpatroon  Verlengstuk voor de passende filterpatroon Speciaal voor volautomaten van JURA zijn de CLARIS White-, de CLARIS Blue- en de CLARIS Smart-filterpatronen ontwikkeld. Om deze correct in het waterreservoir te kunnen plaatsen, heeft JURA diverse verlen..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Claris Wit (1 stuk) Navragen in winkelpunt

Claris Wit (1 stuk)

De nieuwe filterpatroon CLARIS White kan verder voor alle koffiemachines van JURA worden gebruikt, waarvoor tot nu toe de CLARIS plus-filterpatroon Water Care IMPRESSA werd gebruikt. ..

€ 14,99 Excl. BTW: € 12,39

Coffee Knock-Box Black Navragen in winkelpunt

Coffee Knock-Box Black

SOLIS Coffee Knock-Box Black (uitklopbak) In deze uitklopbak klopt u eenvoudig gebruikte koffie af. Met de SOLIS Uitklopbak klopt u gemakkelijk de gebruikte koffie uit de filterhouder af. Zet de SOLIS Uitklopbak naast uw espressomachine en klop de gebruikte koffie met een enkele tik op de dwarsligg..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Coffee Podium Black Navragen in winkelpunt

Coffee Podium Black

Coffee Podium Black Accessoire voor het bereiden van een espresso. Via het koffie Podium Black staan de kopjes hoger zodat de ruimte tussen de uitloop en de kopjes verkleind wordt. Zo loopt de koffie mooi in de kopjes, blijft de koffie beter op temperatuur en heb je minder last van spetters.  Het..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Cool Control 0.6L Wit Navragen in winkelpunt

Cool Control 0.6L Wit

Cool Control 0.6L Wit Optimaal gebruik van de ruimte Dankzij het elegante design van de JURA Cool Control 0,6L wit wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet. Elegan..

€ 169,94 Excl. BTW: € 140,45

Cool Control 0.6L Zwart Navragen in winkelpunt

Cool Control 0.6L Zwart

Cool Control 0.6L Zwart Optimaal gebruik van de ruimte Dankzij het elegante design van de JURA Cool Control 0,6L wit wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet. Eleg..

€ 159,99 Excl. BTW: € 132,22

Cool Control 1L Zwart Navragen in winkelpunt

Cool Control 1L Zwart

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.  Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee. Melk met een id..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Easy Cappuccinatore voor microschuim Navragen in winkelpunt

Easy Cappuccinatore voor microschuim

72166 Easy Cappuccinatore voor microschuim Liefhebbers van cappuccino opgelet: dankzij de revolutionairetechnologie voor microschuim bereidt het pijpje van JURA melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie. Hiervoor wordt de melk aangezogen, verwarmd en in het meerkamersysteem..

€ 51,99 Excl. BTW: € 42,97

Egg Boiler & More

SOLIS Egg Boiler & More (Type 827)  Dit is niet alleen een eierkoker, maar bereidt ook gepocheerde of geklutste eieren en stoomt zelfs groenten.. De SOLIS Egg Boiler & More uit de premium class is een hoogwaardige en multifunctionele RVS eierkoker. De SOLIS Egg Boiler & More beschikt over verschi..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Glacette Black Navragen in winkelpunt

Glacette Black

Met de Glacette en meegeleverde Cool Pack laat je je melk langer naast je koffieapparaat staan. Ideale koeloplossing zonder netstroom Eenvoudig in gebruik 's Nachts bevrozen, 's morgens in gebruik ..

€ 29,99 Excl. BTW: € 24,79

Glacette White Navragen in winkelpunt

Glacette White

Met de Glacette en meegeleverde Cool Pack laat je je melk langer naast je koffieapparaat staan. Ideale koeloplossing zonder netstroom Eenvoudig in gebruik 's Nachts bevrozen, 's morgens in gebruik ..

€ 29,99 Excl. BTW: € 24,79

Glazen melkhouder Navragen in winkelpunt

Glazen melkhouder

72570 Glazen melkhouder 0,5l  Mooi en praktisch De glazen melkhouder is onmisbaar als ideale aanvulling voor alle koffieliefhebbers die zichzelf, hun familie en hun gasten af en toe willen verwennen met een populaire flat white, latte macchiato of cappuccino. Perfect afgestemd op het design van JU..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

GP CC 001 C AutoCleaner  Navragen in winkelpunt

GP CC 001 C AutoCleaner

AutoCleaner voor automatische reiniging van Miele-koffieautomaten. Verwijdert krachtig de resten uit het filtersysteem Extra reiniging van het melkleidingsysteem Goed voor ca. 1 jaar ..

€ 61,99 Excl. BTW: € 51,23

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler Navragen in winkelpunt

Grindz Reiniger voor Koffiebonenmaler

SOLIS Grindz Reiniger voor koffiebonenmaler (3x 35g) Deze speciale reiniger is een volledig natuurlijk, veilig en eenvoudige manier om de koffiebonenmaler te reinigen. De tabletten verwijderen koffieresten en oliën. Zo smaakt de koffie weer heerlijk vers! ..

€ 16,99 Excl. BTW: € 14,04

Heetwater uitloop (2018) & S8 (2018) Navragen in winkelpunt

Heetwater uitloop (2018) & S8 (2018)

E/S-serie heet water uitloop ..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Heetwaterpijpje D6 Navragen in winkelpunt

Heetwaterpijpje D6

Het heetwaterpijpje garandeert een gelijkmatige waterstraal. Qua uiterlijk bekoort het heetwaterpijpje met het elegante en heldere design van JURA, en is geschikt voor alle volautomaten met het Connector System. ..

€ 15,99 Excl. BTW: € 13,21

Kopjeswarmer Navragen in winkelpunt

Kopjeswarmer

72229 Kopjeswarmer Allesbehalve koude koffie ... Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te ve..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Kopjeswarmer S Wit Navragen in winkelpunt

Kopjeswarmer S Wit

Kopjeswarmer S Wit Voorverwarmde kopjes geeft...... volle smaak Een echte barista zal u altijd adviseren om kopjes voor te verwarmen. De reden daarvoor is, als vers gezette koffie in een koud kopje stroomt, het drankje dan direct tot wel 10 graden warmte verliest. Alleen bij de goede temperatuur k..

€ 119,94 Excl. BTW: € 99,12

Kopjeswarmer S Zwart Navragen in winkelpunt

Kopjeswarmer S Zwart

Kopjeswarmer S Zwart Voorverwarmde kopjes geeft...... volle smaak Een echte barista zal u altijd adviseren om kopjes voor te verwarmen. De reden daarvoor is, als vers gezette koffie in een koud kopje stroomt, het drankje dan direct tot wel 10 graden warmte verliest. Alleen bij de goede temperatuur..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

MB-CM-G Navragen in winkelpunt

MB-CM-G

Melkhouder van glas voor romig, luchtig melkschuim. Voor alle vrijstaande Miele-koffiezetautomaten CM Als tweede houder bij intensief gebruik van het apparaat Inhoud 0,7 l Inhoud: 1 vooraf gemonteerde glashouder met deksel incl. lans ..

€ 89,99 Excl. BTW: € 74,37

MB-CVA 7000 Navragen in winkelpunt

MB-CVA 7000

Melkhouder van glas - Latte Macchiato en cappuccino wanneer u maar wilt! Deze houder wordt meegeleverd bij de CVA 7000  Als tweede houder bij intensief gebruik van het apparaat Inhoud 0,7 l Inhoud: 1 vooraf gemonteerde glashouder met deksel incl. lans ..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

Melkhouder MB-CVA 6000 Navragen in winkelpunt

Melkhouder MB-CVA 6000

Extra melkreservoir uit glas. Met een tweede reservoir kunt u nog steeds latte macchiato en cappuccino maken wanneer de eerste in de vaatwasser zit. Deze houder wordt meegeleverd bij de CVA 6000. Inhoud: 0,7 liter. ..

€ 99,99 Excl. BTW: € 82,64

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Giga

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling voor Giga Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1

24112 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kij..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2

24113 Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2 Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3 Navragen in winkelpunt

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3

Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige m..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52

Melksysteemreiniger

63801 Melksysteemreiniger 250ml. JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo k..

€ 9,99 Excl. BTW: € 8,26

Loading...